Kjellsa Reklamstudio – Årets uppstickare 2021

Ida Nordigårds, Grafisk Designer, Kjellsa Reklamstudio och Bengt Johansson
grundare av Becjo AB vid prisceremonin på Krinova i Kristianstad.

Vinnaren av utmärkelsen är Kjellsa Reklamstudio i Osby och enligt juryn ”en riktig uppstickare som visar på snabbt agerande och kreativitet. En rolig marknadsföringsinsats som trots snäv tidsplan och liten marknadsföringsbudget gav positiva resultat i form av feedback från kund samt lyckad införsäljning av produkter. Det märks att fantasin har flödat!”

Stort tack Marknadsföreningen NordostSkåne för vinsten och en fantastisk frukost med guldkant, vi är så tacksamma att bli uppmärksammade i dessa sammanhang, säger Kjelle. Tack till Bengt Johansson, Bejco AB för ett gott samarbete.

bejco-logo

Bejco AB grundades 2016 i Älmhult av Bengt Johansson, utbildad möbelsnickare med totalt över 50 år i yrket. Sortimentet består av mobila lekplatser och möbler för små barn. Produkterna uppfyller kriterierna för giftfria förskolor, enligt Kemikalieinspektionen.

Kjellsa-logo

Kjellsa Reklamstudio är en personlig byrå med bred kompetens och hög servicegrad. Kjelle grundade företaget 1983 och driver företaget tillsammans med Ida Nordigårds. Kunden i fokus  och med helhetslösningen för alla former av grafiskt material. För kunder med behov av digital marknadsföring, hemsidor eller e-butiker samarbetar de med systerbolaget Kalbynet IT konsult AB.