OSBY:SHOPPING

Osby Shopping är ett nätverk av butiker och servicefunktioner i Osby. Nätverket och företagen är alla medlemmar i Osby Näringsliv. Vi jobbar alla tillsammans för att öka intresse, utbud och attraktivitet i Osby centrum. Gemensamma aktiviteter leds av Osby kommuns Citysamordnare.

Osby Shopping skapades 2010 i syfte att öka köpkraften i Osby. För att uppnå det krävs ett brett och attraktivt utbud. En trivsam miljö. Hög tillgänglighet och lockande aktiviteter. Syftet är att stimulera handeln på hemmaplan för att på så sätt behålla och utveckla ett levande centrum i Osby.
Osby:Shopping är ett samarbetsprojekt mellan Osby Näringsliv och Osby kommun.

Kontaktperson: Jimmy Ekborg, Citysamordnare i Osby.
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: 076-837 41 86

Medlemskap OSBY:SHOPPING

För medlemskap krävs att du är medlem i Osby Näringsliv och att du har din verksamhet i Osby. För Lönsboda finns en motsvarighet i Lönsboda Köpmannagille. Genom medlemsskapet ges möjlighet till att samfinanisera annonsering, långlördag, och andra marknadsaktiviteter. Vi jobbar även tillsammans med polis och kommunen för att säkerställa en trygg och säker mijö såväl för kunderna som vår egen butikspersonal. På sidan "Alla butiker"  är det en symbol med ett O:S som visar hos vilka butiker som är medlemmar.

Presentkort

Nu kan du köpa ett presentkort på Present & Dekor, Köpmannagatan 4, som gäller hos de flesta av Osby:shoppings medlemmar. Om du inte utnyttjar hela beloppet i den butik du handlar så får du ett tillgodokvitto som kan användas vid ett senare tillfälle. På sidan "Alla butiker"  är det en symbol med ett P som visar hos vilka butiker ni kan använda ert presentkort.

O:S appen

Appen funkar både på iPhone och Android. Du laddar ner den från AppStore och Google Play. I appen kan du se:

  • Aktuella erbjudanden från våra butiker
  • Karta
  • Butikslista
  • Öppettider

Veckans lunch

Se utbudet av luncher i Osby kommun.

Välj ditt lunchställe här.

Osby Shopping

Osby:Shopping är ett samarbetsprojekt mellan Osby Näringsliv och Osby kommun.

Kontaktperson: Jimmy Ekborg, Citysamordnare i Osby.
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. • Tel: 076 83 74 186