Ordförande har ordet november 2017

Vintern i antågande, minusgrader på morgonen och faktiskt några snöflingor för några dagar sedan,så nog talar väl Kung Bore sitt tydliga språk.


Styrelsemötet den 13 november.
Lagen om offentlig upphandling/partnering.
Det har ju den senaste tiden varit mycket fokus på kommunens senaste upphandling av förskolor och LSS-boende. Vi är några ur styrelsen som träffat flera av de olika partigrupperna (några återstår) och gett vår syn på upphandlingen. Det har varit en konstruktiv dialog och den har förts i en positiv anda och alla har som jag uppfattat det ambitionen att våra företag skall kunna vara med när det byggs i Osby, så långt det är möjligt och naturligtvis till rätt kvalité och lägsta pris. Jag återkommer i denna fråga med en sammanfattning när vi träffat samtliga partier.

Osby Shopping och Lönsboda Köpmangille.
Julskyltningarna på respektive orter är som vanligt väl planerade. I Osby är det julskyltning söndagen den 3 december och i Lönsboda en vecka senare den 10 december. De här båda handelsprojekten leds ju av Suzanne Dahlin respektive Jimmy Ekborg som har en utmanande uppgift då allt mer handel sker på nätet numera. Vill nu uppmana alla att i möjligaste mån gynna våra lokala butiker under julhandeln, det är viktigt om vi skall kunna behålla våra tätorter som ett levande centrum.

Lunchmöte 24 november.
Den här gången är det PwC som är värd för mötet och då blir det ju som sig bör lite aktuell skatteinformation på programmet. Vi samlas på Restaurang Borgen kl. 12.00 och det är alltid slut kl. 13.00.  Passa på tillfället att få lite nyttig information samtidigt som det ges tillfälle att nätverka.

Lars Ericsson
Ordförande
tisdag, 21 november 2017

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Kommunal upphandling

Aktuella upphandlingar i Osby kommun.

Se lista över pågående upphandlingar.

Veckans lunch

Se utbudet av luncher i Osby kommun.

Välj ditt lunchställe här.

Osby Näringsliv, kansli

Telefontider: mån-fre 8-16
Besöksadress: Forsgatan 3
Postadress: Forsgatan 3, 283 36 Osby
Telefon: 0479-161 10
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.