Spara pengar utan ansträngning?

Vill du spara pengar utan att förta dig? I så fall kan Osby Näringsliv förmedla ett fantastiskt erbjudande till våra medlemmar

Många företag betalar mer än de behöver för sin elförbrukning. Det är inte alltid lätt att upptäcka, men en erfaren person kan hjälpa dig. Avgiften kan i många fall sänkas dramatiskt om man har koll på säkringens storlek och effektuttag.

Göran Bengtsson var under många år anställd vid Eon och har en bred erfarenhet. De senaste åren har han hjälpt företag att bl.a. kontrollera elbolagens nätavgifter. Det finns exempel där han genom sitt arbete årligen sparat mer än en miljon i onödigt debiterad nätavgift. Han är nu pensionär och vill hjälpa de lokala företagen med en genomgång av dina fakturor.  Det underlag han behöver är nätbolagets elräkning och den enda ersättningen han kräver är reseersättning från Böglarehult.

Det är sällan man får några tjänster så billigt så passa på – Först till kvarn!

Ring Göran Bengtsson på tel. 070-520 26 15 eller maila honom på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Spara pengar utan ansträngning?
tisdag, 25 september 2018

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Kommunal upphandling

Aktuella upphandlingar i Osby kommun.

Se lista över pågående upphandlingar.

Veckans lunch

Se utbudet av luncher i Osby kommun.

Välj ditt lunchställe här.

Osby Näringsliv, kansli

Telefontider: mån-fre 8-16
Besöksadress: Forsgatan 3
Postadress: Forsgatan 3, 283 36 Osby
Telefon: 0479-161 10
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.