Butiksnytt i Osby

Hälsoboden får ny ägare och byter samtidigt namn till Via Natura.

Det är Francis van Brink som idag driver Bed & Balance Skansen utanför Osby som öppnar nytt i f.d Hälsobodens lokal på Köpmannagatan. Francis är diplomerad och certifierad natur- och Megineterapeut, hormonterapeut och certifierad intuitiv ledare samt kan erbjuda naturläkekraft och naturmedicinska behandlingar. 

- Jag kommer att avveckla boendedelen på Skansen och flytta den övriga verksamheten till butiken i Osby, Min ambition är att butiken skall kunna öppna i samband med julskyltningen den 2 december, säger Francis van Brink.

Det var redan 2006 som Francis startade Bed & Breakfast på Skansen och utökade verksamheten 2013 med hälsokost och naturmedicinska behandlingar. Efterfrågan vad avser rådgivning om kost och livsstil är mer och mer efterfrågat.

- Kommunens näringslivsstrateg Paul Phillips kontaktade mig redan för ett år sedan men då var jag inte beredd att ta det här steget. Under sommaren mognade affärsidén och jag var ju själv kund hos Hälsoboden och saknade faktiskt butiken, fortsätter Francis.

- Vi inom Osby Shopping är naturligtvis väldigt nöjda med den här lösningen. Det blir oftast bra när fastighetsägare, kommun och näringslivet kan samverka som i detta fall, menar citysamordnaren Jimmy Ekborg.
Butiksnytt i Osby
Butiksnytt i Osby
onsdag, 17 oktober 2018

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Veckans lunch

Se utbudet av luncher i Osby kommun.

Välj ditt lunchställe här.

Osby Näringsliv, kansli

Telefontider: mån-fre 8-16
Besöksadress: Forsgatan 3
Postadress: Forsgatan 3, 283 36 Osby
Telefon: 0479-161 10
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.